Menu

Rólunk

hq-bebejouA Bébé-jou Atelier 49 Nederland B.V. egy holland baba termékeket gyártó cég. Az egész világon bébé-jou néven közismert. Több mint 60 éve van már a piacon és világszerte több mint 40 országban képviselteti magát. Ezen hosszú évek során, több generáción keresztül szerzett rengeteg tapasztalat tökéletes mintául szolgál ezeknek az exkluzív termékeknek kifejlesztéséhez. A bébé-jou termékek kreatív dizájn, kiváló biztonság, trendi színek és minták ötvözete. A cég székhelye Staphorst (Hollandia) és korszerű gyártási eszközök állnak rendelkezésére, mint például a technikailag csúcsminőségű fröccsöntő és mintanyomó gépek. Szintén nagyon fontos a kutatással és fejlesztéssel foglalkozó részlege.


Alapelvünk, hogy a lehető legpraktikusabb és legbiztonságosabb termékeket hozzuk létre. Így egy következő baba születésekor szintén a bébé-jou-ra esik majd a választás.

Műanyag termékek

A Bébé-jou multifunkciós, ergonomikus és nevelő célú termékek sorát kínálja gyermekeknek. Babaápolás, fürdetés, ajándékok, WC-re szoktatás, higiénia és komfort. Ezek a bébé-jou márka fő területei, melyek megkönnyítik és szeretettteljessé teszik a szülők számára gyermekük nevelését.

A Bébé-jou innovatív rendszert fejlesztett ki a baba fürdetésére, amely thermo babakádból, fürdető ülőkéből és biztonságos babakád állványból áll. A rendszer kigondolásában közreműködtek szappan és sampon gyártásával foglalkozó szakemberek, szülésznők és természetesen szülők egyaránt. Így a fürdetés nem csupán szeretetteljes, de biztonságos is. A német TÜV minőségvizsgáló intézete szerint a bébé-jou fürdető szett a legbiztonságosabb fürdető rendszer, amely a nemzetközi piacon kapható. 

Cumik és cumisüvegek

A cumik kifejlesztése a legszigorúbb nemzetközi követelmények alapján történt, amelyek elsősorban a minőségi és biztonsági elvárásokat érintik. A cumik és cumisüvegek kiválasztásakor minden kismama a legkiválóbbat keresi gyermekének. A mi célunk, hogy támogassunk a leendő szülőket a helyes döntésben. A Bébé-jou egyes cumikat és cumisüvegeket a gyermek korának megfelelően kínál. A termékek komfortja fontos úgy a babáknak, ahogy a szülőknek is.

auto

Bébé-Jou
A Bébé-jou kínálata multifunkciós, ergonomikus és nevelő termékekből áll, amelyek gyermekek számára lettek kifejlesztve. Babaápolás, fürdetés, ajándékok, bilire szoktatás, tisztaság és kényelem. Ezek képezik a bébé-jou márka fő területeit. Megkönnyítik és szeretet teljessé teszik a gyermeknevelés időszakát
Kapcsolat
Telefon: +420 607 044 906
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cím: Trnkova 144, Brno 62800, Czech Republic
 
További márkáink
Kiddy autósülések | Alphanova biokozmetika | Inglesina babakocsik | Bambino Mio mosható pelenkák | BabyDan - biztonság otthon | Rialto kismama divat