Menu

Előnyök

A Bebe-jou fürdetési vagy más babaápolási termék kifejlesztésénél figyelembe veszi annak praktikus és biztonsági funkcióját egyaránt. Kitűnő példaként szolgál a fürdető ülőke. Kihasználná Ön az ülőkét, ha ugyan megfelelne a biztonsági előírásoknak, de nem passzolna a babakádba? Vagy a fürdető dézsát, amely nem rögzíthető a babakád állványba? Miért futkosson a levetköztetett babával hideg folyosókon vagy miért legyenek bezárva egy pici fürdőszobában, ha a bébé-jou egy komplex megoldást kínál a baba fürdetésére közvetlenül a meleg gyerekszobában. Ez a komplex megoldás fürdető dézsából, babakád állványból, thermo babakádból és pelenkatartó vödörből áll. Sőt, ez a kombináció független szervezetek által lett hitelesítve.

A bébé-jou kínálata komplett felszerelést kínál: babafürdetés, babaápolási termékek, cumik, cumisüvegek, ajándék szettek kismamáknak és első születésnapok alkalmára, WC szűkítők, itatópoharak és további tartozékok gyerekszobába. A babaszobát saját ízlése szerint díszítheti: a bébé-jou minden termékét különböző kivitelben és színekben kínálja.

A megismerés és a biztonság fontos szerepet töltenek be a gyermek életében. A varázslatos színekben és elragadó minákban pompázó babaszobában gyermeke a kezdetektől otthonosan fogja magát érezni. A bebe-jou gazdag dizájn kínálata közt megtaláljuk Micimackót, Tigrist a Humphrey kiselefántot és a többieket. Az összes dizájn hozzájárul a gyermek fantáziájának fejlődéséhez.

auto

Bébé-Jou
A Bébé-jou kínálata multifunkciós, ergonomikus és nevelő termékekből áll, amelyek gyermekek számára lettek kifejlesztve. Babaápolás, fürdetés, ajándékok, bilire szoktatás, tisztaság és kényelem. Ezek képezik a bébé-jou márka fő területeit. Megkönnyítik és szeretet teljessé teszik a gyermeknevelés időszakát
Kapcsolat
Telefon: +420 607 044 906
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cím: Trnkova 144, Brno 62800, Czech Republic
 
További márkáink
Kiddy autósülések | Alphanova biokozmetika | Inglesina babakocsik | Bambino Mio mosható pelenkák | BabyDan - biztonság otthon | Rialto kismama divat